Yhteystiedot

Lippukunnanjohtaja (lpkj):
Leija Levonen, 050 313 9560
leija.levonen (ät) hotmail.com

Apulaislippukunnanjohtaja (lpkj-a):
Severi Blomberg, 040 411 4977
severi377 (ät) gmail.com

Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai apulaislippukunnanjohtajaan kun asiasi koskee:

 • partioon liittymistä
 • retkiä, leirejä ja kokouksia (ensisijaisesti yhteys omaan johtajaan)
 • yleisesti lippukunnan / yhdistyksen toimintaa
 • palautetta

Sihteeri (ja jäsenrekisterinhoitaja):
Vilma Pietilä, 045 6301 576
vilma.s.pietila (ät) gmail.com

Ota yhteyttä kun asiasi koskee:

 • osoitteenmuutosta
 • jäsenmaksua
 • Kuksa-jäsenrekisteriä

Rahastonhoitaja:
Sara Pietilä, 040 8322 736
sara.m.pietila (ät) gmail.com

Ota yhteyttä, kun asiasi koskee:

 • retki- ja leirimaksuja
 • muuta lippukunnan maksuliikennettä (Huom! Jäsenmaksuasioissa otathan yhteyttä sihteeriin.)

Ikäkausiryhmien johtajat

Ikäkausiryhmien johtajien yhteystiedot löydät täältä.

Ensisijaisesti kannattaa aina olla yhteydessä oman ikäkausiryhmän johtajaan, hän osaa parhaiten vastata esimerkiksi viikoittaisiin kokouksiin liittyviin kysymyksiin. Jos asia koskee tiettyä retkeä tai leiriä, ota yhteyttä kyseisen tapahtuman johtajaan. Retken- / leirinjohtajan yhteystiedot on aina ilmoitettu retkikirjeessä.


Kolo

Tuulihaukkojen kolo sijaitsee Turussa, Uittamolla asuinkerrostalon pohjakerroksessa, osoitteessa Kannuskatu 12 A, kerhohuoneisto, 20880 Turku. (Sisäänkäynti on toisella puolella taloa, kuin missä rappukäytävät ovat.)

Karttalinkki (Google Maps)

Huom! Kololle ei voi lähettää postia. Jos haluat lähettää kirjepostia lippukunnalle, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan ja kysy tarkempia lisätietoja.


Pankkiyhteys

Tilin omistaja: Tuulihaukat ry.
IBAN: FI62 8000 1800 3542 77
Pankki: Danske Bank
BIC / SWIFT: DABAFIHH

Retki- ja leirimaksuista lähetetään aina osallistujille erillinen maksuohje.


Ilmoittautuminen Partioon

Voit ilmoittautua mukaan partiotoimintaan joko paperisella ilmoittautumislomakkeella tai sähköisesti.
Retkien, leirien ja muiden tapahtumien ilmoittautumisohjeista tiedotetaan erikseen ko. tapahtuman kirjeessä.

Paperinen ilmoittautumislomake

Paperisen ilmoittautumislomakkeen saat mukaasi kololta ensimmäisessä kokouksessa.  Täytä ilmoittautumislomake, ja palauta se omalle johtajalle seuraavaan kokoukseen. Sihteeri lisää tämän jälkeen jäsenen Kuksa-jäsenrekisteriin ja toimittaa huoltajille ohjeet Kuksan käytöstä.

Sähköinen ilmoittautuminen

Sähköinen ilmoittautuminen tapahtuu suoraan jäsenrekisteri Kuksaan.

Lue tarkkaan alla olevat ohjeet, ja täytä sen jälkeen sähköinen ilmoittautumislomake.

 1. Kun avaat lomakkeen, ensimmäiselle sivulle täytetään partioon ilmoittautuvan lapsen tiedot. Täytä kaikki tähdellä * merkatut pakolliset tiedot.
 2. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite: Puhelinnumero on pakollinen tieto, mutta mikäli lapsella ei ole vielä puhelinta tai numeroa ei halua tähän antaa, voi puhelinnumeroksi  täyttää esim. 123456789. Sähköpostiosoite ei ole pakollinen tieto, ja sen voi jättää tyhjäksi. Älä täytä lapselle vanhemman sähköpostia! Vanhemman sähköposti lisätään seuraavassa kohdassa (”Lisää huoltaja”).
 3. Kun olet täyttänyt kaikki pakolliset tiedot. Klikkaa ”Lisää huoltaja” -painiketta. Tämä on erittäin tärkeä vaihe, jotta saamme huoltajan yhteystiedot! Huoltajan tietoihin aukeaa samanlainen lomake kuin lapsen tietoihin. Täytä kaikki tähdellä * merkatut pakolliset tiedot.
 4. Huoltajalle pakollinen, mutta ei-tarpeellinen tieto on syntymäaika. Jos et halua antaa oikeaa syntymäaikaasi, voit täyttää siihen esim. 1.1.1900 (pvm:n tulee kuitenkin olla sellainen, että huoltaja on yli 18-vuotias).
 5. Voit lisätä lapselle myös toisen huoltajan, jolloin mm. huoltajille tarkoitetut sähköpostit tulevat molempien huoltajien osoitteisiin. Tällöin molemmat huoltajat saavat myös käyttäjätunnukset ilmoittaakseen lapsen tapahtumiin ja päivittääkseen esim. osoitetietoja.
 6. Kun olet lisännyt huoltajan / huoltajat, paina lopuksi ”Tallenna”. Lomake tallentuu jäsenrekisterin jonoon, josta sihteeri käy hyväksymässä sen muutaman päivän kuluessa.
 7. Sihteeri lähettää vielä ennen lippukunnan jäseneksi hyväksymistä vanhemmalle tarkistusviestin. Tämän jälkeen huoltaja saa sähköpostilla rekisteröitymisohjeet, joiden avulla palveluun pääsee kirjautumaan mm. tapahtumiin ilmoittautumista varten.